Home

Gidsen

Bouw je eigen wijnkamer

Onze oplossing voor u

Wij staan klaar om u te helpen deze droom op de meest eenvoudige manier waar te maken.

Glazen wanden maken vaak deel uit van het idee van de perfecte wijnkamer. Met onze oplossingen bieden we een compleet pakket dat alles omvat, van het ontwerp van de wijnkelder, koelsystemen tot wijnkamers met frame. Lees hieronder verder en we behandelen de belangrijkste overwegingen bij het plannen van uw toekomstige wijnmakerij.v

Wijnopslag in traditioneel hout of industrieel design?

Als het gaat om het inrichten en ontwerpen van de wijnkamer, zijn er verschillende manieren om te gaan. Voor een klassieke wijnkelder kiezen veel mensen voor opbergelementen in hout, zoals eiken of grenen. Caverack en Winerex zijn enorm populaire lijnen die grote mogelijkheden bieden om naar wens aan te passen. Houten interieurs, met name eiken, sluiten aan op de essentie van wijnproductie en -opslag. Voor een modernere en industriëlere look wordt de Vino-wandreklijn, in al zijn varianten, zeer gewaardeerd en past ze perfect bij een glazen wand met een industriële uitstraling.

Het juiste klimaat in uw wijnkamer

Het klimaat in uw wijnkelder is cruciaal voor uw flessen, vooral als ze jarenlang moeten worden opgeslagen. Hebt u een koelsysteem nodig om een constante temperatuur in de hele ruimte te garanderen? Of zijn wijnkoelers een betere keuze? Een koelinstallatie vereist meer planning in de vorm van isolatie, ventilatie en constructie, terwijl een wijnkoeler alleen toegang tot een geaarde stekker nodig heeft. Wij helpen u graag om te bepalen welke oplossing het beste bij uw behoeften past.

Adviseur van Wineandbarrel

Droom je van de perfecte wijnopslagoplossing?

Bij Wineandbarrels begrijpen we het belang van het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek in het ontwerp van uw wijnopslag.

We weten dat elk detail telt als het gaat om het creëren van een oplossing die niet alleen uw wijn in ideale omstandigheden bewaart, maar ook uw interieurontwerp aanvult en verrijkt.


Wij staan klaar om je te helpen, ons team van experts staat klaar om je te helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en we gaan dieper in op je wensen, behoeften en de unieke stijl waar je samen van droomt.

We kijken ernaar uit om u te helpen uw visie waar te maken.

Je kunt ook zelf onze interieurtool uitproberen, waar je je eigen wijnkamer kunt inrichten en je wijndromen kunt visualiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.