Home

Gidsen

Bekijk uw nieuwe wijnkoelkast thuis in de woonkamer voordat u koopt!

Augmented Reality-functie

Stel je dit eens voor. U heeft eindelijk besloten om een ​​nieuwe wijnkoelkast voor uw kostbare flessen thuis te kopen. Je hebt het voorwerk gedaan en uitgebreid online onderzoek gedaan, zodat je 100% controle hebt over alles: van de locatie en grootte van de wijnkoelkast tot het aantal koelzones dat je nodig hebt. Er is maar één ding waar je een beetje last van hebt. Hoe gaat de wijnkoelkast er eigenlijk uitzien, thuis op het kadaster? Neemt het echt te veel ruimte in beslag, of komt het misschien op een heel andere plek te staan ​​dan je had gedacht?



Met onze Augmented Reality (AR)-functie krijgt u sneller antwoord op deze vragen dan wanneer u van de bank afkomt (soort van). Nu kunt u uw nieuwe wijnkoelkast of uw nieuwe wijnrek thuis in de woonkamer bekijken voordat u koopt.



Zo doe je het:

1. Vanaf uw mobiele telefoon krijgt u toegang tot een product dat u graag in uw eigen huis zou willen zien.

2. Druk op de productpagina op ‘Bekijk het product thuis in de woonkamer’.

3. Tik vervolgens rechtsonder in het scherm op het AR-symbool en beweeg je telefoon totdat het product op je scherm verschijnt.

4. U kunt het product nu plaatsen zoals u wilt, er helemaal omheen lopen en beoordelen of het nu ook het juiste is voor uw huis.



LET OP: De AR-functie werkt alleen via je mobiele telefoon. Op uw computer kunt u ook een 360°-weergave van het product bekijken. Op het moment van schrijven zijn alleen geselecteerde wijnkoelkasten en wijnrekken te bekijken via onze AR-functie.



We hebben een kleine video gemaakt die laat zien hoe gemakkelijk het is om AR op mobiel te gebruiken:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.