Home

Nieuws

Nieuwe Pevino-wijnkoelkasten behouden de slanke lijn

Pevino Imperial

De Pevino Imperial-wijnkoelkastenreeks is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van de premiumfabrikant en is een echte gamechanger op het gebied van wijnopslag.



Het slimme ontwerp van de Pevino Imperial wijnkoelkasten zorgt ervoor dat ze aanzienlijk minder ruimte in beslag nemen dan een typische wijnkoelkast in de diepte (tot 39,7 cm zelfs). Dit slanke profiel is onder meer bereikt door de flessen in de wijnkoelkast horizontaal te laten rusten op 14 eikenhouten en metalen planken, die zowel voor stabiliteit zorgen als veel ruimte besparen. Zo krijg je ruimte voor de wijncollectie, maar zonder dat je concessies hoeft te doen aan de rest van de inrichting van je huis.



Pevino Imperial is verkrijgbaar in een model voor 54 flessen en een model voor 96 flessen. Beide modellen zijn verkrijgbaar met zowel één als twee koelzones, waardoor er altijd mogelijkheid is tot veilige langdurige opslag en gebruiksklare temperaturen. Hoewel de Imperial wijnkoelkasten gemaakt zijn voor inbouw, kunt u ze uiteraard ook vrijstaand laten plaatsen. in de woonkamer. Vergeet in beide gevallen niet om de wijnkoeler met de meegeleverde muurbeugel aan de achterwand te bevestigen.

De details maken het verschil

De Pevino Imperial-serie is innovatief en creëert compleet nieuwe mogelijkheden voor het plaatsen van een wijnkoelkast in huis, maar zit ook boordevol alle heerlijke features en details die je van een premium wijnkoelkast mag verwachten. Wat zeg je bijvoorbeeld? tot de beste compressor op de markt (Embraco Inverter), energiezuinig LOW-E glas en de keuze tussen vijf verschillende kleuren LED-licht in de kast? Klinkt niet zo gek, toch?!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.