Home

Gidsen

Pevino Majestic – Premium wijnkoelkasten voor het nieuwe decennium

Pevino – Deens design en premium kwaliteit

Het heeft slechts een paar jaar geduurd voordat Deense Pevino een van de populairste wijnkoelermerken op de markt is geworden, en een van de best verkopende merken hier bij Wineandbarrels. Pevino is een premium merk dat een reeks wijnkoelkasten produceert met een design dat duidelijk geïnspireerd is op de Scandinavische traditie van hoge kwaliteit, minimalisme en functionaliteit. Wineandbarrels biedt plaats aan de volledige Pevino-serie wijnkoelkasten, die voldoen aan de behoefte van elke wijnliefhebber aan veilige en stijlvolle wijnbewaring.

Pevino Majestic

De Pevino Majestic-serie bestaat uit wijnkoelkasten in verschillende maten met één of twee koelzones. De Pevino Majestic wijnkoelkasten hebben het gestroomlijnde ontwerp, de hoge kwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om planken, verlichting en op sommige modellen ook de fronten aan te passen.


De kasten zijn allemaal bijzonder geschikt voor inbouwkeukens, met varianten die plaats bieden aan 39-200 flessen van het bordeauxrode type.

Een wijnkoelkast met één zone is ideaal voor het langdurig bewaren van wijn, maar als u het prettigst vindt om altijd perfect getempereerde en kant-en-klare witte wijn te hebben, kan een wijnkoelkast met twee koelzones de voorkeur krijgen. Het koelsysteem van de Majestic-serie op de modellen met twee zones is uniek, omdat de twee zones volledig afzonderlijk kunnen worden ingesteld. Op traditionele wijnkoelkasten met twee temperatuurzones is er meestal één zone voor lagere temperaturen (witte wijn, mousserende wijn, enz.).), terwijl de andere voor rode wijn is. Pevino Majestic-modellen met twee temperatuurzones hebben twee volledig afzonderlijke koelsystemen, wat betekent dat u de temperatuur in beide zones vrij kunt instellen en zelf kunt beslissen welke zone voor witte wijn en welke voor rode wijn moet zijn. U hebt ook de mogelijkheid om in beide zones gelijktijdig dezelfde temperatuur te hebben.

De wijnkoelkasten uit de Majestic-serie hebben allemaal volledig uitschuifbare (80%) gemakkelijk toegankelijke planken waarmee je snel een overzicht hebt van je flessen. De planken zijn gemaakt van massief beukenhout en je kunt je eigen persoonlijke touch toevoegen door plankranden te kopen in zwart aluminium of roestvrij staal. In de kast kunt u het mooie ledlicht in drie verschillende kleuren instellen en het slimme infodisplay geeft u volledige controle over de temperatuur van de kast.

Aandacht voor detail

De ontwerpers van Pevino hebben de Majestic-lijn niet alleen mooi gemaakt en verpakt met de modernste technologie, ze hebben ook gefocust op de kleine details die de wijnkoelkasten echt onderscheiden van de massa. De wijnkoelkasten uit de Majestic-serie hebben allemaal volledig uitschuifbare (80%) gemakkelijk toegankelijke planken waarmee je snel een overzicht hebt van je flessen. De planken zijn gemaakt van massief beukenhout en je kunt er je eigen persoonlijke touch aan toevoegen door plankranden in zwart aluminium of roestvrij staal te kopen. In de kast kunt u het mooie ledlicht in drie verschillende kleuren instellen en het slimme infodisplay geeft u volledige controle over de temperatuur van de kast.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.