Home
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Nieuws

Nieuwe look – dezelfde expertise en passie

Wij maken jouw wijnervaring compleet

We hebben een nieuwe visuele identiteit en een nieuwe, geoptimaliseerde website, maar onze kernwaarden zijn hetzelfde! Wij zijn nog steeds Wineandbarrels met dezelfde passie voor wijn en toewijding aan onze klanten.

Wij zijn er om u te begeleiden en te helpen bij uw wijninterieurontwerp, of u nu een beginner of een wijnliefhebber bent.

Onze belofte is om door te gaan met het creëren van de beste oplossingen en producten om uw wijnervaring zo uniek te maken als wij weten dat deze kan zijn.

Wineandbarrels - meer dan alleen verkoop

Wij zijn niet zomaar een webshop! Daarnaast zijn wij sparringpartner en adviseur om u te helpen bij het vinden van de meest optimale oplossingen voor uw wijncollectie.

Ons assortiment omvat een breed assortiment - van wijnkoelkasten, wijnaccessoires en wijnrekken tot complete wijninterieurs - en we streven er altijd naar om unieke ervaringen voor onze klanten te creëren. Ons doel is niet alleen om producten te verkopen, maar om helemaal bij u te zijn.

Vanaf het moment dat u gaat nadenken over uw wijnbewaring tot het moment dat u een kant-en-klare oplossing in huis laat installeren, staan ​​wij klaar met advies en expertise.


Wineandbarrels heeft mij geholpen de perfecte wijnkamer te creëren! Hun expertise en advies maakten het verschil - ik kon niet gelukkiger zijn met het resultaat.

Rune - Denmark

Webwinkels door heel Europa

Wineandbarrels staat bekend om onze expertise, goede producten en een service die onze klanten voorziet van de beste oplossingen op het gebied van wijnopslag en interieurinrichting.

We hebben webshops in 15 landen en we hebben fysieke showrooms in Denemarken (zowel Hillerød als Fredericia), Noorwegen, Duitsland en Zweden, waar je altijd welkom bent om langs te komen.

Wineandbarrels staat bekend om haar expertise, goede producten en een service die klanten voorziet van de beste oplossingen op het gebied van wijndisplay en interieurdesign. We hebben webshops in 15 landen en we hebben fysieke showrooms in Denemarken (zowel Hillerød als Fredericia), Noorwegen, Duitsland en Zweden, waar je altijd welkom bent als je komt.

Kirsten - Denamrk

Wij creëren ruimte voor wijnbelevingen

Bij Wineandbarrels werken we met professionaliteit en passie en hebben we een brede kennis van de wijnwereld.

We weten dat een goede wijnopslag meer is dan alleen functionaliteit: het gaat ook om esthetiek en design.

Daarom hebben wij ook een sterke verbinding met de wereld van design via onze interieurontwerpers, die naast het helpen van onze klanten met interieurontwerp ook producten ontwikkelen.

Dit zorgt ervoor dat onze producten – zowel wijnrekken als wijnkoelkasten – niet alleen optimaal werken, maar ook nog eens prachtig staan ​​in uw huis. Onze ontwerpers staan ​​altijd klaar om u te helpen.


Welkom op de nieuwe website van Wineandbarrels

Wij heten u graag welkom op onze nieuwe website, waar u ons ruime assortiment kunt ervaren en inspiratie kunt opdoen over hoe u uw huis kunt inrichten met onze wijnoplossingen.

Of u nu op zoek bent naar het optimale wijnglas, een wijnkoelkast, een wijnrek of hulp bij een compleet wijninterieur, wij staan ​​voor u klaar.

We hopen dat onze nieuwe digitale expressie u zal inspireren en het voor u gemakkelijker zal maken om de oplossingen te vinden die precies bij uw behoeften passen. Kom de nieuwe Wineandbarrels ervaren - in een nieuwe, mooie verpakking, maar nog steeds met dezelfde toewijding en passie waar je ons van kent.

Welkom aan boord!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.