Home

Gidsen

Inspiratiepagina – wijnrekken

Wijnrekken

Kies het juiste product voor u

In ons assortiment vindt u een breed scala aan wijnrekken, waaronder producten met ruimte voor meerdere flessen in verschillende frames en materialen. Van de kleine wijnverzameling op een paar flessen tot de grote wijnverzameling op duizenden flessen.

De materialen zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal in verschillende houtsoorten en kleuren, zodat u de installatie kunt aanpassen aan uw behoeften, ruimte en sfeer.

Of u nu op zoek bent naar praktische oplossingen om uw wijn op de juiste manier op te bergen of een decoratief element aan uw huis wilt toevoegen, wij hebben iets voor elke smaak en behoefte.

Soorten

Het type wijnrek hangt af van hoe u uw wijnopslag wilt gebruiken. Bewaart u de meeste flessen gedurende langere tijd of moeten wijnrekken deel uitmaken van uw interieur?

Als je vaak een groter volume van dezelfde wijn koopt, is het handig met een rek met grote vakken. Koopt u liever één of twee flessen van elke wijn? In dat geval is het het slimst om elke fles onbelemmerd toegankelijk te maken op een uittrekbare plank, in een insteek- of enkelvoudige flessenrek.

Lees de blogpost over wijnrekken voordat u een grote beslissing neemt.

Ontdek de modulaire wijnrekken van Caverack

Meer hierover lezen

Ervaar een klantcase met Caverack

Meer hierover lezen

Wineandbarrels adviseur

Droom je van de perfecte wijnopslagoplossing?

Bij Wineandbarrels begrijpen we het belang van het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek.

We staan klaar om je te helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, dan gaan we samen dieper in op je wensen, behoeften en de unieke stijl waar je van droomt.

Je kunt het ook zelf uitproberen met onze interieurtool, waarmee je je eigen wijnkamer kunt inrichten en je winddromen kunt visualiseren.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Inspiraties

Kies het juiste wijnrek

In ons assortiment vind je een breed scala aan wijnrekken, dus of je nu op zoek bent naar praktische oplossingen om je wijn op de juiste manier op te bergen of een decoratief element aan je huis wilt toevoegen, we hebben iets voor elke smaak en behoefte.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.