Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van juni

  • Klant:
  • Wijnrekken:
  • Capaciteit fles:
  • Locatie:
  • Privé
  • Caverack wijnrekken van verbrand grenenhout
  • 80 flessen
  • Kopenhagen – Denemarken

Van sportschool tot fijne wijnkelder

Toen Henrik zijn sportschool moest renoveren na waterschade in de kelder, zag hij een gouden kans om zijn droom waar te maken: een speciale wijnkamer creëren.
Het resultaat is een getuigenis van visie en creativiteit, opgebouwd door prachtige Caverack wijnrekken.

Een ruimte met potentieel

Hoewel de ruimte slechts 4 vierkante meter groot is en één trap lager ligt dan de kelder, voelt hij groter aan dankzij de plafondhoogte van 2,5 meter.
Na de waterschade werd de kamer volledig gerenoveerd en Henrik was klaar om de kamer nieuw leven in te blazen.
Hij koos voor Caverack wijnrekken in gebrand grenenhout, die niet alleen functionaliteit toevoegen, maar ook een warme gloed aan de sfeer van de kamer.

Persoonlijke touch en professionele afwerking

Henrik besloot om ledstrips achter de wijnrekken te installeren, voor sfeervolle verlichting en om de mooie kenmerken van de verbrande grenen te benadrukken.
Dit detail draagt bij aan een gezellige en uitnodigende wijnkelder.
Om de ruimte compleet te maken, heeft een metselaar de muren opgebouwd en Italiaanse tegels gelegd, terwijl Henrik zelf de leuke houten elementen van wijnkisten in het plafond heeft aangebracht, die de rustieke charme van de kamer aanvullen.

Probleemloos proces en tevredenheid

Henrik heeft tijdens de ontwerpfase nauw met ons samengewerkt en met een paar aanpassingen zijn de planken zonder problemen geïmplementeerd.
Hij is zeer tevreden over het eindresultaat, dat werd ingehuldigd met een paar flessen champagne, genoten in de lounge die hij voor de wijnkelder heeft ingericht.

Function and shape

With a room temperature of 16 degrees, the original desire to use the room as a living space was changed to a cosy seat outside.
This small arrangement allows guests as well as Henrik himself to enjoy the view of the wine cellar while enjoying a good glass of wine.


The room is intended as storage space for Henrik’s carefully selected investment wines and fine vintage bottles, but so far Henrik is not buying wine, but his dream is blossoming.

Van uitdaging naar kans

De wijnkelder van Henrik is een voorbeeld van hoe een uitdaging kan worden omgezet in een kans.

Met de juiste materialen, creatief denken en een passie voor wijn heeft hij een mooie en functionele ruimte gecreëerd die elke wijnliefhebber zal verrassen.

Als u geïnspireerd bent en ons wilt helpen met uw wijninstallatie, staat ons team van experts altijd klaar om u te helpen. Wij hebben vakkundige ontwerpers die je kunnen helpen om je favoriete wijnkamer te ontwerpen op basis van je wensen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.