Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van april

  • Klant:
  • Wijnkoelkast:
  • Capaciteit:
  • Locatie:
  • Private
  • Pevino Imperial x 2 stuks
  • 2 x 54 flessen
  • Noord-Zeeland – Denemarken

Creëer een wijnlounge met de Pevino wijnkoelkasten

Elke maand selecteren we de showcase van de maand. Het kan een wijnkelder zijn, een wijnkamer of een mooie installatie van een wijnkoelkast.

Elegante slanke wijnkoelkasten

Morten en zijn partner stond voor een grote taak toen ze hun nieuwe huis kochten.

De renovatie moest niet alleen bij hun smaak en stijl passen, maar ook een uitnodigende sfeer creëren die de toon kon zetten voor gezellige momenten met hun vrienden.

Na het leggen van nieuwe vloeren, het schilderen en het vervangen van ramen was het tijd om te focussen op het belangrijkste: het opslaan van hun heerlijke wijnen.

De droom van een wijnwand kwam tot stand toen ze besloten om een kleine lounge te creëren als uitbreiding van de woonkamer.

Deze centraal gelegen en prachtig ingerichte ruimte was niet alleen bedoeld om hun wijnen op te slaan, maar ook om een gezellige en elegante plek te zijn waar ze konden genieten van een goed glas wijn en lekker konden knuffelen in de zachte stoel.

De keuze viel op twee Pevino wijnkoelkasten van Wineandbarrels – één voor rode wijnen en één voor witte wijnen en rosé.

Om plaats te bieden aan hun brede assortiment flessen, is de temperatuur ingesteld op respectievelijk 7 graden en 14 graden, zodat er altijd een kant-en-klare wijn bij de hand is.

De Pevino Imperial wijnkoelkasten hebben elk plaats voor 54 flessen en zijn de perfecte keuze omdat ze stijlvol, praktisch en zeer stil zijn.

''De wijnkoelkasten zijn zo elegant en passen prachtig in onze woonkamer''

Morten

Een fantastische wijnlounge

Met 14 volledig uittrekbare planken zijn alle wijnen goed toegankelijk en worden ze elegant gepresenteerd met het etiket naar buiten gericht.

De mooie dimbare ledlampjes van de wijnkoelkasten zorgen ook voor een luxe uitstraling die uitmondt in de flessen.

De Pevino-wijnkoelkasten zijn aan de voorkant van de woonkamer geplaatst, omgeven door zacht tapijt, een comfortabele stoel en een kleine tafel en creëren een gezellige en uitnodigende sfeer.

Vanuit de lounge kunnen Morten en zijn partner nu hun wijncollectie bewonderen en genieten van de beste wijnen in een sfeer van rust en elegantie.

Met de Pevino wijnkoelkasten van Wineandbarrels wordt de droom van de perfecte wijnervaring werkelijkheid.

Vind hier alle Pevino-modellen en kies het model dat bij je interieur past.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.