Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van februari

  • Kunden:
  • Modules & Wijnkoelkast:
  • Flescapaciteit:
  • Locatie:
  • Privéklanten
  • Caverack wijnrekken in eikenhout en Pevino Noble wijnkoelkast
  • Circa 200 flessen
  • Solrød – Denemarken

Van vitrine naar wijnkoelkast

Elke maand selecteren we de showcase van de maand.

Het kan een wijnkelder zijn, een wijnruimte of een mooie installatie van een wijnkoelkast.

Met ingebouwde wijnkelder

Droom je al eens van een eigen wijnkelder in huis? Voor Martin en zijn vrouw ging die droom in vervulling, ondanks de overstroming op de weg!

"Het begon allemaal toen onze kelder onder water stond en onze verzameling van ongeveer 200 goede flessen enkele uren onder water lag", zegt Martin.

Gelukkig werd de hele collectie gered, maar de ervaring had zijn sporen nagelaten en Martin besefte al snel dat hij zich geen zorgen wilde maken over zijn wijncollectie elke keer als het regende.

Daarom besloot hij om de wijncollectie naar boven in de woonkamer te verplaatsen. "De vitrinekast van mijn vrouw is omgebouwd tot een wijnkast", zegt Martin met een glimlach.

"We zijn allebei erg blij met deze oplossing en het is leuk om de wijnen bij de hand te hebben in plaats van in de kelder", voegt hij eraan toe.

Na verschillende opties te hebben onderzocht, viel de keuze op de mooie Caverack wijnrekken in eikenhout, die gemakkelijk te moduleren zijn tot een hele wijnwand. In combinatie met een heerlijke wijnkoelkast van Deense Pevino met ruimte voor 141 flessen verdeeld over 2 zones werd de droom van een wijninstallatie werkelijkheid.

"De vitrinekast van mijnvrouw is omgebouwd tot eenwijnkast"

zegt Martin meteenglimlach.

Prachtige blikvanger

Martin, die zowel timmerman als glammaster is, nam de installatie van de wijnkoelkast van Pevino en de elegante eiken planken van Caverack in eigen handen.

Alles is bekleed met akoestische panelen met eikenfineer voor de perfecte afwerking en de mooie samenhang die door het hele huis loopt, waar de deuren ook van eikenfineer zijn gemaakt. "Ik heb de ruit in de bovendeuren en de handgrepen op de deuren zelf gemaakt", voegt hij eraan toe.

Wijninstallatie in de woonkamer is een mooie blikvanger en is zowel functioneel als echt mooi. "Het is het eerste wat je opmerkt als je de kamer binnenkomt", zegt Martin.

Het gezin zit graag aan de eettafel en kijkt naar de wijninstallatie "en er zijn onderweg ook veel bewonderende woorden van de gasten", zegt Martin trots in zijn stem.

Martin heeft zijn Pevino-wijnkoelkast georganiseerd, zodat het gemakkelijk is om de wijnen te vinden die ze willen drinken. Hij heeft de wijnkoelkast zo ingedeeld dat ze 2-3 planken hebben om van te drinken, en de rest zijn opslagwijnen die wat extra liefde nodig hebben in de wijnkoelkast onder de beste omstandigheden.

Als u, net als Martin, ook thuis van uw eigen wijnkelder droomt, laat u dan inspireren door Martin en zijn wijninstallatie van Wineandbarrels. Met de juiste planken en een wijnkoelkast kunt u uw eigen wijnervaring creëren in uw eigen huis.

Wij helpen u graag bij het ontwerp en de installatie. We zijn een team van professionals die altijd klaarstaan om te helpen.

Probeer ook onze slimme ontwerptool en decoreer je eigen droomwijnkelder.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.