Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van december

  • Kunden:
  • Modules:
  • 'Vino Wall Rack' in zwart gelakt metaal:
  • Locatie:
  • Privé
  • Vino Wall Rack in zwart gelakt metaal
  • 72 flessen
  • Skåne – Zweden

Victoria's Vino Wall Rack wijnrek

Elke maand selecteren we de showcase van de maand. Het kan een wijnkelder zijn, een wijnkamer of een mooie installatie van een wijnkoelkast.

Geïnspireerd door de zuidelijke sfeer

Wanneer passie voor wijn en artistiek design samenkomen, ontstaat een unieke en exclusieve wijnervaring. Victoria heeft een klein meesterwerk van wijnopslag gebouwd in haar woonkamerkeuken.



Victoria heeft inspiratie gevonden voor de wijnmuur in zuidelijke wijnbars en wijnhuizen, waar de sfeer net zo belangrijk is als de wijn. Ze wilde dit gevoel van luxe en charme in haar eigen huis integreren, terwijl ze ook een goed overzicht wilde creëren van haar wijn, net als in een wijngaard.
Ze wilde aan de eettafel kunnen zitten en de wijn als een kunstwerk zien, en zo is deze opbergoplossing gecreëerd.

Exclusieve diepte met indirecte lichtrails

Om de schoonheid van de Vino Wall Rack wijnrekken en de 72 flessen die erin passen te benadrukken, koos Victoria voor indirecte lichtrails. Deze creëren een subtiele verlichting die diepte toevoegt en elke fles accentueert. De wijnrekken worden ook gemonteerd op een achterwand die 4 cm verder uitsteekt dan de muur zelf, waardoor er in combinatie met de verlichting een extra dimensie en gevoel van diepte ontstaat.


Om de ervaring af te ronden, is er een grote glazen deur voor de plank gemonteerd. Rond de wijnwand is geen koelkast ingebouwd, daarom heeft Victoria 2 ingebouwde wijnkoelkasten van Cavecool.


De rode wijnen worden opgeslagen in een van de Cavecool wijnkoelkasten, die samen met de iets duurdere flessen worden bewaard. Witte wijn en bubbels zijn klaar om te serveren in de andere wijnkoeler. De selectie Spaanse en Franse wijnen van de wijnmuur zijn 'servicewijnen' die je bij aankomst van de gasten of op een saaie maandag uit het schap kunt pakken 😉

Vrolijkt creativiteit en elegantie op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.