Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van november - een wijnoase

  • Klant:
  • Modules:
  • Inhoud fles:
  • Locatie:
  • Privé
  • Caverack wijnrekken in gebrand dennenhout
  • ca. 1300 flessen
  • Kopenhagen – Denemarken

Een elegante wijnoase met Caverack

Elke maand kiezen we de showcase van de maand. Dat kan een wijnkelder, een wijnkamer of een strakke installatie van een wijnkoeler zijn.

Schoonheid in verbrand dennenhout

Een voormalige slaapkamer omtoveren tot een exclusieve wijnkelder vereist zowel flair als een passie voor wijn. Voor Susanne en Peter werd deze droom werkelijkheid toen ze hun wijnkamer creëerden met het indrukwekkende Caverack ontwerp van Wineandbarrels. Er is veel aandacht besteed aan de details in deze unieke wijnkamer, die niet alleen een praktische opslagruimte is, maar ook een plek voor esthetiek en beleving.

De wijnkamer is gebouwd met modules van Caverack in gebrand dennenhout. Dit detail creëert een warme en uitnodigende sfeer. De prachtige gloed vult de donkergrijze muren elegant aan en geeft de ruimte diepte en verfijning. Het koelsysteem is geschilderd in dezelfde grijze tint als de muren.

Ruimte voor passie

In eerste instantie wilden Susanne en Peter gewoon ruimte voor zoveel mogelijk flessen, maar met advies van Wineandbarrels werd er ook ruimte gecreëerd voor displayplanken. Op deze planken kunnen de etiketten naar buiten worden gericht, waardoor een visuele reis door hun indrukwekkende collectie mogelijk wordt. Er werden ook uitschuifbare planken geïmplementeerd om de flessen op een stijlvolle manier te presenteren. “We zijn erg blij met de presentatieplanken, hoewel we al meer ruimte zouden kunnen gebruiken,” voegt Susanne glimlachend toe. De wijnkamer weerspiegelt de liefde van Susanne en Peter voor wijn, vooral hun voorliefde voor Franse wijnen en champagne.

Zintuiglijke ervaring

Om de perfecte sfeer te creëren, is de wijnkamer uitgerust met een indrukwekkende glazen wand die leidt naar een 'schurkenhol'. Hier worden gasten uitgenodigd om voor het diner te genieten van een glas champagne terwijl ze het uitzicht op de indrukwekkende wijnkamer bewonderen. Philips Hue-lampen in het plafond zorgen voor regelbaar licht in verschillende kleuren en creëren zo een fantastische visuele ervaring. De wijnkamer is voorzien van stevige sloten om ervoor te zorgen dat de tiener van het huis geen 'vrijdagse bars' in de kamer houdt.

"We zijn erg blij met onze prachtige wijnkamer, die zowel functioneel als visueel goed werkt."

zegt Susanne.

Vind inspiratie voor je wijnkamer

De wijnkamer van Susanne en Peter is niet alleen een plek om wijn te bewaren; het is een eerbetoon aan hun passie en smaak. De wijnkamer is met zorg en oog voor detail gecreëerd en is niet alleen een afgesloten ruimte, maar ook een oase die van buitenaf kan worden bewonderd.

Als u ook wilt dat wij u helpen met uw nieuwe droomwijnkamer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over ideeën en mogelijkheden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.