Home

Klantgevallen

De geselecteerde showcase van september

  • De klant:
  • Product:
  • Fles capaciteit:
  • Plaats:
  • Privaat
  • Pevino Majestueuze wijnkoelkast
  • 39 flessen
  • Kopenhagen

Een elegante toevoeging aan de keuken

Elke maand selecteren wij de etalage van de maand. Het kan een wijnkelder zijn, een wijnkamer of een mooie installatie van een wijnkoelkast.

Lasses inbouw wijnkoelkast

De decoratie achter de wijnkoelkast begon toen Lasse zijn nieuwe huis aan Østerbro in Kopenhagen betrok. Voorheen had hij nooit aan een wijnkoelkast gedacht, want voor hem is wijn ‘slechts’ iets dat je drinkt en niet bewaart. Maar aangezien de vorige eigenaar een wijnkoelkast in de keuken had staan ​​(weliswaar een wat grotere versie), werd het idee geplant en kreeg het snel vorm.


Daarom begon Lasse de mogelijkheid te onderzoeken van een kleinere wijnkoelkast die beter zou aansluiten bij de behoeften van het huishouden.


Na overleg met experts van Wineandbarrels koos Lasse voor een inbouwwijnkoelkast van Pevino, die ook meer eikenhout zou toevoegen aan de verder donkere keuken.


De oplossing in de keuken werd ontworpen en gebouwd door een schrijnwerker, waardoor niets aan het toeval werd overgelaten en de wijnkoelkast een centrale plek kreeg in de grote woonkeuken van het appartement.


Pevino Majestic heeft prachtige uittrekbare planken in licht beukenhout en een zwart glazen front. ''Het ontwerp was gewoon heel mooi.'' Zegt Lasse met een glimlach. De 39 flessen die de wijnkast bevat, zijn een perfect aantal flessen, en dankzij de 2 zones is er altijd wijn klaar om te serveren, of Lasse nu champagne, witte wijn of rode wijn aanbiedt.

“We wilden niet alleen een wijnkoelkast die functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk.”

Door Lasse

De keuze voor een wijnkoelkast was van doorslaggevend belang

Maar het stopt hier niet. Ook beschikt de wijnkoelkast van Pevino over mooie LED-verlichting, waarbij de mogelijkheid bestaat om de kleur van de wijnkast te kiezen. In het begin gebruikte Lasse het witte licht, maar nu: "Ik ben blij met het gedempte oranje, dat geeft een mooi warm licht en voegt een gezellige sfeer toe aan onze keuken." Werkt Lasse uit.


Pevino Majestic behoort tot het premiumsegment en heeft daarnaast een zeer laag geluidsniveau wat hem bruikbaar maakt in een keuken of woonkamer.

Zo werd de inbouwwijnkoelkast niet alleen een praktische toevoeging aan de nieuwe woning van Lasse, maar ook een prachtig designelement dat perfect in de keuken past.



Moeten wij u ook helpen bij het vinden van de wijnkoelkast voor uw huis? Neem ten slotte contact met ons op, dan maken we een praatje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid. Je kunt je op elk moment afmelden.